BLOG SAYFAMIZ

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için, bilgi teknolojileri haberleri, eğitim yazılarımızı,
ürün ve hizmetlerimiz hakkında son detayları bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Alan Adı (Domain) Belirlerken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

11 Ekim 2018

Bir web sitesinin internet ortamında yayına alınabilmesi için ilk olarak yapılacak iş domain kaydetmektir. Domain (Alan Adı) web sitenizin internet ortamındaki adresidir. Domain’ler (Alan Adları), teknik olarak bir IP adresinden oluşur. Her domain’in karşılığı olan en az bir IP adresi vardır. Domain sorgulama ve kayıt işlemleri, ICANN (The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers - İnternet Tahsisli Sayılar ve İsimler Kurumu) tarafından yetkilendirilen domain kayıt firmaları taraf...

1Görüntülenme
DETAYLAR...

Google’da görsel aramalar için etkili SEO ipuçları

11 Ekim 2018

Google, "Görüntü Yayımlama Kurallarını" uzun yıllar sonra güncelleyerek büyük bir değişikliğe gitti. Yeni sürüm, resimlerinizi daha iyi sıralayabilecek, zengin sonuçlarda görünecek şekilde konumlandırabilecek, sesli asistanlara yardımcı olacak ve web sitenize daha fazla trafik kazandıracak pek çok önemli bilgi sunuyor.  Bu değişiklikleri bir avantaja dönüştürebilmek için, sitenizde yayımladığınız görseller ile ilgili yapmanız gereken değişiklikleri şu şekilde özetleyebiliriz.

1Görüntülenme
DETAYLAR...

Sosyal Medya Yönetimi ve Kullanımında En Çok Yapılan Hatalar

11 Ekim 2018
Kategori: Dijital Pazarlama

Dijital ortamda pazarlama yapan firmaların bu kadar yaygın olduğu bir zaman diliminde sosyal medya kullanımından uzak kalmak neredeyse imkânsız. Yani kısacası artık soyal ve ticari hayat "sosyal medya" ile var. Sosyal medya yönetimi yapılırken daha çok neler yaptığımız ve bunları yaparken nasıl olmasına dikkat etmemiz ve bu yolu izlerken ise en çok dikkat edilmesi gereken nokta hangi konularda eksik kaldığımız, hangi konuları eksik yaptığımızı bilmemiz, öğrenmemiz son derece önemlidir.

1Görüntülenme
DETAYLAR...